Vælg billetter


 

Vært for en aften med Kristian Bang Foss og Hanne Højgaard Viemose

To forfattere mødes i samtale. Kristian Bang Foss har inviteret Hanne Højgaard Viemose til en samtale om hendes nyeste roman, Mado.

Med forfattersamtalerne Vært for en aften inviterer Møstings Hus og Biblioteket Frederiksberg dig med indenfor i to forfatteres verden. Torsdag d. 28. januar kan du møde Hanne Højgaard Viemose i samtale med Kristian Bang Foss.

Utrolig hårdt og underligt humoristisk. Den overskrift kan bruges på både Hanne Højgaard Viemoses og Kristian Bang Foss’ forfatterskab. Roadtrippet har de også tilfælles: I deres seneste udgivelser lader de begge teksterne udfolde sig i en rejse – men om hovedpersonerne prøver at finde sig selv eller flygte fra sig selv, det er ikke til at sige.

Til Vært for en aften mødes de to forfattere i en samtale om Hanne Højgaard Viemoses seneste roman, Mado – et ord der kan betyde både mor og morder.

Læs mere om Hanne Højgaard Viemose her og om Kristian Bang Foss her.

Vært for en aften - forfattersamtaler i Møstings Hus

En forfatter har inviteret en anden forfatter til en samtale om litteratur, det at skrive og alt det mellem bøgerne og livet. Måske kender de to forfattere hinanden, måske har de aldrig mødt hinanden før. Du er inviteret med indenfor i forfatternes verden.

Forfattersamtalerne arrangeres af Litteraturforum, et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Møstings Hus, og støttes af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Facebook


Venue


Møstings Hus 1. sal Andebakkesti 5
2000 Frederiksberg, Danmark

Kalender


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google